Úvod RECEPTYRecepty podle typuPolévky Sváteční oukrop

Sváteční oukrop

autor: České tradice - Martin
806 zobrazení

Sváteční oukrop

Sváteční oukrop Polévky Sváteční oukrop European Vytisknout recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Suroviny

  • 200 g hovězího nebo uzeného masa
  • 150 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
  • 60g cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 4 stroužky česneku
  • 4 krajíčky chleba
  • nové koření
  • mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy

  1. Kořenovou zeleninu očistíme a rozkrájíme na drobno, cibuli jemně nasekáme. Omyté maso rozkrájíme na malé kousky, vložíme do hrnce se studenou vodou, přidáme připravenou zeleninu a cibuli, 2 zrnka nového koření, osolíme a vaříme.
  2. Když je zelenina s masem měkká, okořeníme polévku špetkou mletého pepře. Do talířů vložíme malé krajíčky chleba, lžíci oleje a česnek prolisovaný nebo nožem rozetřený. Přelijeme polévkou a podáváme.

Související příspěvky

Vložit komentář

* Použitím tohoto formuláře souhlasíte s ukládáním a manipulací s těmito údaji prostřednictvím této webové stránky.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Potvrdit Více informací

Podmínky využití textů naleznete na konci každého článku.
X