Všechny suroviny zpracujeme v těsto. To dáme do lednice odpočinout.
Na pomoučněném vále vyválíme z těsta plát. Z toho pak vykrajujeme různé tvary (vždy jeden plný a jeden s děravým středem). Vykrájené pokládáme na plech a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 150-180 stupňů po dobu 8-10 minut. Po upečení necháme vychladnout.
Vychladné plné kousky pomažeme marmeládou a přiklopíme stejným dílem ale se středem. Nakonec pocukrujeme a uložíme do chladu. Během týdne cukroví krásně změkne.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. PotvrditVíce informací
Podmínky využití textů naleznete na konci každého článku.