Úvod TradiceJaroPálení čarodějnic Delegační lístek pro čarodějnice

Delegační lístek pro čarodějnice

autor: České tradice - Martin
811 zobrazení

Delegační lístek

Tímto prohlašujeme, že níže uvedená

Jméno a příjmení:
Narozena:
Funkce:
Působiště:

je právoplatnou delegátkou CELOSTÁTNÍHO „RUŠNÉHO REJE“ a je delegována místní skupinou SSŽP (Svaz strašidel ženského pohlaví), členka SČ jako satorie I. třídy s právem poradním a posledním slovem.

Ferdinand Netopýr, vlastním spárem
úřadující sekretář SČ ústř.


z d e u k o u s n ě t e ! ! !

Poučení:
Delegační lístek opravňuje delegátku k použití vysavače zn. ETA s 50% slevou. Při vzdálenosti nad 100 km můžete použít zametacího stroje. Sleva neplatí pro vysavače na stejnosměrný proud a pro vysavače s prošlou záruční lhůtou.
Pro delegátky z měst nad 100 000 obyvatel budou přistaveny zvlášť upravené „KUKA“ vozy.
Delegační lístek opravňuje k odběru večeře z Černé kuchyně.

Program reje:
1) Slavnostní zahájení
2) Skučení čestných hostů
3) Zpráva za uplynulé období – ječet můžou jen delegátky, které se zúčastnili již minulých rejů
4) Diskuse – diskutuje sedm delegátek najednou
5) Veselice – Popravčí kůl, hladomorny, mučírna aj.

Jídelní lístek

Předkrmy:

Ropucha nakyselo (s.k.)
Oko z oběšence v oleji 50 g
Pavouci a jiné svinstvo v tomatě 50 g

Polévka:
Vývar z moučných červů, knedlíčky z kuřích ok

Dieta:
Čerstvé zelené nudle 100g

Speciality:
Utopenec v rozkladu 150 g
Krysí ocásky 100 g

Hotová jídla:
Tasemnice v těstíčku, kopřivový salát 2 m
Ovar z křečových žil s křenem z 1 nohy
Potkan se žabincovou omáčkou 300 g

Minutky:
Smažené komáří nožky – trojobal 200 g
Slepé střevo, bradavice s chlupem 1 + 50

Moučník:
Zemlbába s muchomůrkou zelenou

Studené nápoje:
Umrlčí moč 5 l
Studený pot s ledem 2 l

Teplé nápoje:
Zpěněná krev 5 dcl
Fuseklové thé s citronem 10 l

Zdroj: České tradice, knižní archív České tradice, internet

Související příspěvky

Vložit komentář

* Použitím tohoto formuláře souhlasíte s ukládáním a manipulací s těmito údaji prostřednictvím této webové stránky.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Potvrdit Více informací

Podmínky využití textů naleznete na konci každého článku.
X