Rohlíky nalámeme a namočíme do mléka, mezitím na tuku osmažíme cibuli uzené a játra. Osmažené přidáme k vyždímaným rohlíkům. Ochutíme rozetřeným česnekem, okořeníme solí, majoránkou, petrželí, nasekanými spařenými kopřivami a žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který pomalu vmícháme do těsta. Hotovou nádivku pečeme dozlatova ve vymaštěném pekáči ve zvolna předehřáté troubě.
Poznámka: Množství surovin zvolíme podle vlastní chuti a celkového množství nádivky. Každý kraj má své specifické obměny nádivky.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. PotvrditVíce informací
Podmínky využití textů naleznete na konci každého článku.