Úvod RECEPTYRecepty podle typuSladké pochoutky Vánoční cop

Vánoční cop

autor: České tradice - Martin
288 zobrazení

Vánoční cop

Vánoční cop Vánoční Vánoční cop European Vytisknout recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Suroviny

  • 500g polohrubé mouky
  • 50g cukru
  • 2-3 žloutky
  • 100g rozpuštěného másla
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • sůl
  • KVÁSEK:
  • 1/4 litru mléka
  • 50g droždí
  • 1 lžíce cukru
  • 1 lžíce hladké mouky
  • NÁDIVKA:
  • 150g mletých ořechů
  • 150g strouhané čokolády
  • 100g cukru
  • 2 vejce

Postup přípravy

  1. Vypracujeme těsto a necháme vykynout.
  2. Pak rozdělíme na 3 díly, každý díl rozválíme na placku, potřeme nádivkou, stočíme do pramenů a ze tří upleteme cop.
  3. Dáme na vymaštěný plech, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme sekanými mandlemi a ve vyhřáté troubě zvolna pečeme.

Související příspěvky

Vložit komentář

* Použitím tohoto formuláře souhlasíte s ukládáním a manipulací s těmito údaji prostřednictvím této webové stránky.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Potvrdit Více informací

Podmínky využití textů naleznete na konci každého článku.
X