Úvod RECEPTYRecepty podle typuTeplé pokrmy Kapr s cibulí a česnekem

Kapr s cibulí a česnekem

autor: České tradice - Martin
801 zobrazení

Kapr s cibulí a česnekem

Kapr s cibulí a česnekem Teplé pokrmy Kapr s cibulí a česnekem European Vytisknout recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Suroviny

  • kapr
  • cibule
  • česnek
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup přípravy

Očištěného kapra naporcujeme, osolíme, opepříme, dáme do pekáče s trochou oleje, posypeme krájeným česnekem a hodně cibulí, mírně podlijeme a dáme péci.

Související příspěvky

Vložit komentář

* Použitím tohoto formuláře souhlasíte s ukládáním a manipulací s těmito údaji prostřednictvím této webové stránky.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Potvrdit Více informací

Podmínky využití textů naleznete na konci každého článku.
X