Úvod RECEPTYRecepty podle typuTeplé pokrmy Hubník z Krkonoš

Hubník z Krkonoš

autor: České tradice - Martin
805 zobrazení

Hubník z Krkonoš

Hubník z Krkonoš Teplé pokrmy Hubník z Krkonoš European Vytisknout recept
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Suroviny

  • 150 g strouhané housky
  • 3 žemle
  • 3 hrstě sušených hub
  • 3 vejce
  • sůl
  • mletý pepř
  • 100 g másle
  • 2,5 dcl mléka
  • 2 - 3 stroužky česneku

Postup přípravy

  1. Vejce rozmícháme s mlékem a rozpuštěným máslem.
  2. Přidáme na kostičky nakrájené žemle, strouhanku, nabobtnalé sušené houby (přes noc namočené do studené vody) a ostatní suroviny.
  3. Směs vlijeme do vymaštěné formy, pekáčku nebo kastrolu a upečeme.

Související příspěvky

Vložit komentář

* Použitím tohoto formuláře souhlasíte s ukládáním a manipulací s těmito údaji prostřednictvím této webové stránky.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Potvrdit Více informací

Podmínky využití textů naleznete na konci každého článku.
X