Etický kodex

Web České tradice je informativní portál zaměřený na všechny věkové kategorie. Server provozován na adresách www.ceske-tradice.cz a www.cesketradice.cz.

Copyright
Obsah i forma těchto webových stránek jsou chráněny autorským právem. Provozovatel webu je nositelem autorských práv k obsahu, který je umístěn na stránkách www.ceske-tradice.cz a www.cesketradice.cz, včetně textu, designu stránek, technických náčrtů, grafiky, veškerých vyobrazení na těchto stránkách, jakož i k výběru a způsobu uspořádání souborů obsažených na těchto stránkách.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, fotografií, videí a audiovizuálních nahrávek je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno a bude postihováno v souladu se zákonem s požadavkem finanční náhrady!

Podmínky užívání webu
Registrace do tohoto webu je zdarma. Podmínkou registrace je souhlas uživatele s podmínkami užívání webu uvedenými níže. Potvrzení souhlasu s podmínkami provede uživatel při registraci.
Příspěvky vyjadřují výlučně názor autora, který nese za jejich obsah plnou odpovědnost.
Registrací do tohoto webu se uživatel zavazuje, že nebude zveřejňovat příspěvky, které jsou vulgární, násilné, nepravdivé, sexuálně nebo rasově zaměřené, pomlouvají jiné subjekty nebo jsou v rozporu se zákony České republiky.
Provozovatel tohoto webu si vyhrazuje právo zrušit registraci kterémukoliv uživateli, který poruší podmínky užívání webu, případně odstranit, upravit nebo přemístit jakékoliv příspěvky v diskusním fóru, a to i bez udání důvodů.

Závazná pravidla
Registrovaný uživatel je povinen používat pouze jedno jméno nebo přezdívku.
Uživatel je povinen zdržet se ve jménech a přezdívkách používání vulgárních výrazů nebo jmen známých osobností. Při zjištění porušení tohoto pravidla bude jeho profil zrušen.
Zakazuje se používat jména a přezdívky jako Superadmin, Superuser,  Admin, Webmaster apod. Zakazuje se neoprávněně se vydávat za administrátora, moderátora či správce diskusního fóra.
Uživatel je povinen zdržet se používání vulgárních a obscénních výrazů a příspěvků, jakož i příspěvků, které se svým obsahem mohou dotýkat práv či oprávněných zájmů jiných osob.
Zakazují se veškeré projevy odporující zákonům České republiky. Rovněž se zakazuje šíření nelegálních materiálů nebo odkazování na ně.
Zakazují se příspěvky mající charakter reklamy.
Zakazuje se používání webu k osobní komunikaci a šíření spamu.
Registrace dlouhodobě neaktivních registrovaných uživatelů může být provozovatelem zrušena.


V Mariánských Lázních dne 19.9.2014

This website uses cookies.